top of page

Group

Public·598 members

Madina Tarin
Madina Tarin

Бренд 25 Union каталог платтів

Задумалась про оновлення гардероба і вирішила подивитись українські бренди, які спеціалізуються на жіночому одязі. Зараз у пріоритеті сукні та трикотажні моделі, бо хочеться щось універсальне для роботи та повсякденного життя. Водночас важливо розуміти, який саме стиль і підхід має виробник. Я завжди шукаю інформацію про рік заснування бренду та його виробництво, щоб мати повну картину. Також обов’язково переглядаю відгуки, бо вони допомагають оцінити досвід інших покупців. Хотілося б знайти місце, де можна побачити всі категорії в одному каталозі. Якщо хтось уже знайомий із конкретною маркою, підкажіть, що саме варто переглянути на їхньому сайті.

11 Views

Декілька разів переглядала каталог, щоб краще зрозуміти, що саме пропонує бренд 25 Union. На їхньому сайті представлені окремі категорії з платтями та светрами, тому легко знайти потрібний розділ. У кожній позиції є фото та зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна і віскоза. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед тим як зробити вибір, я уважно прочитала розділ із відгуками покупців. Навігація дозволяє швидко переходити між категоріями і переглядати весь асортимент без зайвих складнощів. Це допомогло мені спокійно визначитися з моделлю для щоденного носіння.

Members

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• LinkedIn

©2024 by Christina Bardine. Proudly created with Wix.com

bottom of page