Бренд 25 Union каталог платтів
Задумалась про оновлення гардероба і вирішила подивитись українські бренди, які спеціалізуються на жіночому одязі. Зараз у пріоритеті сукні та трикотажні моделі, бо хочеться щось універсальне для роботи та повсякденного життя. Водночас важливо розуміти, який саме стиль і підхід має виробник. Я завжди шукаю інформацію про рік заснування бренду та його виробництво, щоб мати повну картину. Також обов’язково переглядаю відгуки, бо вони допомагають оцінити досвід інших покупців. Хотілося б знайти місце, де можна побачити всі категорії в одному каталозі. Якщо хтось уже знайомий із конкретною маркою, підкажіть, що саме варто переглянути на їхньому сайті.
8 Views

Декілька разів переглядала каталог, щоб краще зрозуміти, що саме пропонує бренд 25 Union. На їхньому сайті представлені окремі категорії з платтями та светрами, тому легко знайти потрібний розділ. У кожній позиції є фото та зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна і віскоза. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед тим як зробити вибір, я уважно прочитала розділ із відгуками покупців. Навігація дозволяє швидко переходити між категоріями і переглядати весь асортимент без зайвих складнощів. Це допомогло мені спокійно визначитися з моделлю для щоденного носіння.